SORTIDES D'OBSERVACIÓ DE FAUNA SALVATGE

CÉRVOLS I GRANS RAPINYAIRES

L’activitat: Descoberta de la natura  feréstega de les contrades de la RNC de Boumort.

Realitzarem l’itinerari amb vehicle 4x4, fent parades per a l’observació de la fauna amb material òptic, telescopis i prismàtics. Acompanyat de personal especialitzat amb fauna, coneixerem l’ecosistema d’aquest indret.

Una jornada a la recerca de cérvols, cabirols, isards, petits carnívors, trencalòs, voltor negre, águila daurada i molts més.. Endinsem-nos en unes terres on la natura et deixa empremta!  






FAUNA DE MUNTANYA

L'activitat: Amb aquesta activitat realitzarem un itinerari amb parades estratègiques per a observar la gran fauna de l'alta muntanya; trencalòs, isards, marmotes, muflons i àguila daurada. 
Per a l’observació de la fauna farem servir telescopis i prismàtics. El personal que imparteix l’activitat són experts en fauna salvatge.

La finalitat de l’activitat és l’observació de la fauna i conèixer el funcionament dels ecosistemes de muntanya. 





ENDINSEM-NOS A LA TERRA DE L’OSSA

L'activitat: Viurem un dia a la terra de l’ós bru, seguint-ne els rastres i aprenent-ne els seus costums.

De bon de matí pujarem fins a un punt d’observació per a intentar veure la fauna de muntanya a través dels telescopis terrestres. A mesura que passi el matí canviarem de zona i anirem a revisar les trampes de pèl i les càmeres de fototrampeig que l’equip de seguiment del projecte Pyros Life té instal·lades per a fer seguiment de la població d’ós.
L’activitat per a descobrir l’ós vol donar a conèixer aquest magnífic animal i l’hàbitat que ocupa.

Informació: el dia 22 de juliol realitzarem l'activitat dins del Festival de Senderisme de la Vall de Cardós.




GRANS RAPINYAIRES AL CANYET

L'activitat: Organitzem sortides a un canyet especialitzat amb el trencalòs. Aquest canyet és considerat un dels millors del món per a veure les 4 espècies de grans carronyaires d’Europa, i en especial de trencalòs. Així com també podrem observar els majestuosos voltors negres, aufranys, voltors comuns i si tenim sort l'àguila daurada. El grup d’observació se situa a una distància d’uns 100 metres de la zona on s’aporta la carronya. Des d’aquest punt es fa l’observació de l’espectacle natural mitjançant moderns equips òptics.

Els dies d’utilització del canyet són els dijous, divendres o dissabtes. A concretar prèviament una setmana d’antelació.






VÍDEO DE LES ACTIVITATS DE SALVATGINES 2018 Un any amb moltes activitats que ens han apropat a tots a la fauna salvatge. Seguim realitza...